Container udlejning København og Nordsjælland

Med vores store containerbeholdning kan vi tilbyde udlejning af container i størrelserne 8-30m3. Minicontainere fra 120 liter til 1000 liter. Vi udlejer både containere til private haver og til større entrepriseprojekter.

Har du brug for container udlejning i København eller Nordsjælland?

Så kan S. Jacobsen hjælpe dig!

Der er stort set ingen grænser for hvilke affaldstyper containerne kan indehold. F.eks.:

  • Haveaffald
  • Brændbart
  • Byggeaffald
  • Murbrokker
  • Jord etc.

Containere udlejes for weekender, enkelte dage eller langtidsleje efter aftale. Vi står endvidere for salget og levering af 120 liters affaldscontainere til brug i haveordningen i Rudersdal kommune.

Prisen er kr. 520,00.

Er du interesseret i at leje en container? Gå til kontaktsiden

Container Udlejning

 

Vores omfattende udvalg af containere gør os til den foretrukne løsning for container udlejning i København og Nordsjælland. Vi tilbyder containere i størrelser fra 8-30m3 samt minicontainere fra 120 liter til 1000 liter. Uanset om du har brug for en container til private haver eller større entrepriseprojekter, kan vi imødekomme dine behov.

Vores containere kan rumme stort set alle typer affald, herunder haveaffald, brændbart materiale, byggeaffald, murbrokker, jord, og meget mere. Vi tilbyder fleksible udlejningsmuligheder, herunder weekender, enkelte dage eller langtidsleje, alt efter dine behov.

Vi er også stolte af at kunne præsentere et specialtilbud til haveentusiaster i Rudersdal Kommune. Vi sælger og leverer 120 liters affaldscontainere, der opfylder kravene til haveordningen. Prisen er kun kr. 520,00.

Er du interesseret i at leje en container eller ønsker at drage fordel af vores specialtilbud? Gå til kontaktsiden for at få yderligere information og priser. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine affaldshåndteringsbehov i København og Nordsjælland.

Kontakt