nedgravet affaldsløsning

Nedgravede affaldsløsninger er den optimale løsning, når der er behov for en større fælles affaldskapacitet, f.eks. i byområder eller ved større byggerier og beboelsesejendomme.

Fordele ved en nedgravet affaldsløsning

Fordelene ved at anvende nedgravede affaldsløsninger er mange. Først og fremmest, så er løsningerne helt eller delvist nedgravet i jorden, hvor beholderen typisk placeres i et tilpasset betonfundament.

Selve affaldssystemet har stor kapacitet, uden at optage særligt meget kvadratmeterplads. Det bliver derfor slut med overfyldte skraldespande med denne løsning.

Nedgravede affaldsløsninger kan også have en positiv indvirkning på mindskelse af lugtgener i området.

Med færre lugtgener følger også en lavere risiko for problemer med skadedyr, som mange områder med ældre affaldsløsninger kan være plaget af.

Et nedgravet affaldssystem er desuden lukket, så der undgås direkte kontakt med affaldet. Dette er en stor fordel for både brugere, renovationsarbejdere og ejendomsfunktionærer/viceværter.

Tømning af nedgravede affaldssystemer

Når et nedgravet affaldssystem skal tømmes foregår det med en kran, hvor den indvendige affaldsbeholder løftes op fra betonfundamentet og herefter tømmes.

Grundet den store affaldskapacitet er det ikke nødvendigt at tømme affaldssystemet ligeså hyppigt, som ved affaldsløsninger med mindre kapacitet.

Da systemet tømmes med en kranbil, bliver ejendomsfunktionærer og renovationsarbejdere skånet for mange tunge løft i deres dagligdag, og slipper ligeledes for at have direkte kontakt med affaldet.

Hos S. Jacobsen etablerer vi ikke kun nedgravede affaldsløsninger, men tømmer dem også.

Læs mere om afhentning af affald her

Find den helt rigtige nedgravede affaldsløsning

Ligegyldigt om affaldsløsningen er til et boligkompleks eller et byområde, så kan vi hjælpe med professionel rådgivning, hvor dine praktiske og økonomiske behov bliver tilgodeset igennem hele processen.

Vi står for både løsningsforslag, indhentning af de nødvendige tilladelser, samt naturligvis nedgravning og etablering af jeres nye affaldsløsning.

Vi arbejder primært i Københavnsområdet og Nordsjælland, men kan løse opgaver på hele Sjælland.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 45 42 10 02, så vi kan rådgive dig til den helt rigtige løsning, og svare på de spørgsmål, som du eventuelt måtte have.

Gå til kontaktsiden

Læs også gerne om:

Vognmandskørsel
Krankørsel
Anlægsgartner