Containerudlejning Sjælland

Containerudlejning på Sjælland – skal du bruge en container til flytning af jord, brændbart byggeaffald, murbrokker eller noget helt andet? Så du kommet til det rette sted! Vi tilbyder containerudlejning til både private og erhverv. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud.

Lej en container

Uanset om du skal bruge en container en dag, hel weekend eller en længere periode, så kan vi hjælpe dig. Vores containere kan bruges til flytning af mange forskellige former for materiale. Containerne fås i størrelser fra 8-30m3, og kan indeholde mellem 120-1000 liter. Er du interesseret i at leje en container, så du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Mange års erfaring med containerudlejning på Sjælland

S. Jacobsen har udlejet containere til mange forskellige formål i årenes løb, og vi har helt sikkert en løsning som passer til dig. Skal du bruge flere container til en større flytning, så kan vi skræddersy en løsning, som sørger for du får alle de container, som du skal bruge. Vi lægger stor vægt på høj kundetilfredshed, så du forhåbentlig vil bruge os igen næste gang, du skal leje en container.

Containerkørsel på Sjælland for private og erhverv

Skal du af med en større bunke affald, som f.eks. jord, byggeaffald, murbrokker m.m. så kan vi hjælpe dig. Vi kan stå for kørsel og salg af dit affald, så du ikke behøver bruge tid på det. Vi hjælper både erhverv og private med at komme af med deres affald. Lyder dette interessant for dig, så du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os uforpligtende i dag

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til vores service eller bare ønske at booke en container, så du altid velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder mange andre former for vognmandskørsel, som du kan læse mere om her.

containerudlejning Sjælland

Kontakt