Containerudlejning Sydsjælland

Containerkørsel i Sydsjælland – skal du af med en masse affald efter et byggeprojekt derhjemme eller i virksomheden? Der er stort set ingen grænser for hvilke affaldstyper vores containere kan indeholde. Kontakt os i dag for et tilbud på containerkørsel.

Containerkørsel og udlejning

Her hos S. Jacobsen tilbyder vi både udlejning og kørsel af containere på hele Sjælland. Vi udlejer både containere til private haver og til større entrepriseprojekter. Containerne kan lejes for en dag, en weekend eller en længere periode efter aftale. Vores container fås i størrelsesorden 8-30 m3, og vores minicontainere kan indeholde alt fra 120-1000 liter.

Uanset om du kun ønsker udlejning eller hele pakken, så vi det bedste match for dig. Vi fokusere altid på at tilpasse os kundens behov og ønsker, så du ønsker bruge os igen en anden gang. Skal du bruge containerkørsel eller udlejning, så du velkommen til at kontakte os.

Containerkørsel i Sydsjælland for private og erhverv

Vi tilbyder Containerkørsel i Sydsjælland for både private og erhverv, uanset mængden af affald, så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med containerkørsel med alle former for affald, herunder jord, brændbart byggeaffald, murbrokker m.m.

Skal vi også hjælpe dig med at komme af med dit affald? Kontakt os i dag for et godt tilbud på containerkørsel!

Skræddersyet løsninger

Har du et større projekt som kræver flere containere, så kan vi skræddersy et tilbud til dig, så hele processen forløber gnidningsfrit.

Udover containerkørsel, så tilbyder vi også en masse andre forskellige former for vognmandskørsel. Se de forskellige typer her.

containerudlejning Sjælland

Kontakt