Firmahistorie

50 ÅR MED JORD
OG AFFALD

Holte-vognmand S. Jacobsen A/S fejrer 50 år jubilæum.

2. juni 2014 var det 50 år siden vognmand Svend Jacobsen begyndte at køre med sin første lastbil. Det har nu udviklet sig til en blomstrende forretning med 12 lastbiler, div. entreprenør-maskiner og 17 medarbejdere.

Selv om der er gået mere 50 år, er det fortsat 2. generation i skikkelse af sønnerne Hardy og Henry der nu sammen med Henrys kone, Gitte, leder virksomheden. De to brødre er opvokset i firmaet, og da deres far døde i 1987, trådte de til og hjalp deres mor, Inge, med driften, og overtog senere hele virksomheden, der i 1989 blev til et aktieselskab.

S. Jacobsen A/S har siden 2001 haft hovedkontor på Kongevejen 482 i Holte, men de karakteristiske kongeblå lastbiler og skraldevogne kan ses overalt i den københavnske og sjællandske trafik. Lasterne varierer, men fokus er på transport af jord, sten, grus og affald – både for private, firmaer og kommuner.

Udover at levere og transportere når andre entreprenører graver og anlægger, udfører S. Jacobsen også selv en række entreprenør- og kloak-opgaver, f.eks. vejanlæg, støbeopgaver, brostensbelægninger eller udgravning til kloak.

S. Jacobsens lastbiler er enten specialbiler til knusning af affald eller større lastbiler indrettet til container-transport eller biler med kran og grab til transport af jord og grus.

Kontakt