Vognmand Farum og Birkerød

Pålidelig vognmand i Farum og Birkerød – udfører stort set alt indenfor transport og logistik. Står du og mangler en dygtig vognmand, så du kommet til det rette sted. Kontakt os uforpligtende i dag, for et tilbud på din opgave.

 

Pålidelig og erfaren vognmand

Vi består af et professionelt team på 17 medarbejdere, som har mange års erfaring inden for entreprenørkørsel med kranvogne, containerkørsel, indsamling og kørsel med affald, samt nedgravede affaldsløsninger.

Herunder kan du se et overblik over de fleste af vores ydelser:

  • Kørsel
  • Levering
  • Totalentreprise

Har du en anden opgave inden for transport og logistik, så du altid velkommen til at kontakte os, det kan være vi kan komme frem til en løsning på din arbejdsopgave.

Din vognmand i Farum og Birkerød

Vi udfører arbejdsopgaver for private, erhverv og det offentlige. Uanset størrelsen på opgaven, så kan vi løse den for dig. Vi fokusere på altid at levere den bedst mulige service til alle vores kunder, hver gang. I får en skræddersyet løsning, som passer til jeres ønsker og behov med tilhørende rådgivning.

Lyder dette interessant for dig? Kontakt os uforpligtende over mail eller giv os et kald på tlf. 45 42 10 02. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Vognmand Farum og Birkerød

 

Kontakt