Professionel flytteforretning Nordsjælland og København

Vognmand S. Jacobsen fungerer også som din flytteforretning i Nordsjælland. Du får en flytteservice med stor erfaring, dygtige flyttefolk og alt det professionelle udstyr. Vi kører som flytteforretning i København og resten af Nordsjælland. Kontakt os, så giver vi et godt tilbud på din flytteopgave.

 

Benyt S. Jacobsen som din flytteforretning i København og Nordsjælland

Som din flytteforretning kan vi hjælpe med adskillige flytteopgaver. Har du specialflytninger af tunge ting, skrøbelige ejendele, klaverer, pengeskabe og lignende, så kan vi hjælpe dig sikkert videre med det til en ny placering. Der er ingen udfordring, der er for stor for os, vi hjælper med både store flytninger, komplicerede strategier og flytninger fra 5 etage i København. Med det rette udstyr og mandskab er alt muligt.

 

Vi hjælper med alt det praktiske

Vores medarbejdere er vant til lidt af hvert og har mange års erfaring i flytninger for private og erhverv. Du kan være forsikret om en sikker flytning, hvor vi passer på dine ejendele fra start til slut. Ønsker du yderligere hjælp til mere end blot flytningen af kasser og møbler, så kontakt os endelig. Vi har mandskab og erfaring til at løse enhver opgave lige fra nedpakning af ejendele til opsætning og montering af diverse. Er du interesseret i vores service, så udfyld kontaktformularen. Vi vender tilbage med et godt og uforpligtende tilbud.

 

Din vognmand og flytteforretning i Nordsjælland

S. Jacobsen leverer altid gode tilbud på alle services for både private og erhverv. Ved at benytte os som din flytteforretning kan du opnå flere services på samme tid. Vi kan varetage mange opgaver og er derfor mere end blot et traditionelt flyttefirma.

Vores flyttemænd er vant til krankørsel, vognmandskørsel, anlægsarbejde og meget mere. Er du lige flyttet i nyt hus, kan vi derfor også varetage mange andre opgaver som eksempelvis grønne områder i din nye have, anlæg af terrasse eller lignende. Der er mange fordele ved at benytte det samme firma til at varetage mange opgaver. Vi tilbyder blandt andet stærke priser og leverer altid veludført arbejde i høj kvalitet.

Som vognmænd kører vi også med containere og kan derfor hjælpe med rydninger af dødsbo eller lignende. Kontakt os endelig omkring din flytteopgave og andet, som vi kan ordne for dig. Så giver vi en uimodståelig pris til dig.

Vi kan hjælpe med mange forskellige typer af flytninger. Venligst kontakt os for at få informationer om hvad vi kan tilbyde.

 

Kontakt